IK ZIE MENSEN

Ik zie mensen

IK ZIE MENSEN is de derde dichtbundel van Koen Snyers.
Deze bundel telt eenenzeventig poëtische teksten, te lezen als een slingerend verhaal, waarin de ik-figuur altijd en overal mensen ziet.
Deze bundel ging in première als poëtisch-muzikale vertelling samen met gitarist Gustav Leo in februari 2017 in cultuurcentrum Leopoldsburg. Intussen staat de teller met deze vertelling op acht optredens voor in totaal vierhonderd mensen.

//

Ik zie mensen / Koen Snyers (2017 / 2018: tweede druk) /
42 pagina’s / softcover / isbn: 9789082392852 /
kostprijs: 13,00 euro /

Bestel het boek online in de webshop van Zeghetmettekst.

//

Uit deze bundel:

Een moeder raapt haar kind op van het perron, als was het een appel die te ver van de boom viel. Samen met de vermoedelijke vader stappen moeder en kind in de trein. Papa, roept het kind. Zo haalt het mijn twijfel over de vader weg. Ik zie dat er iets hapert tussen de moedervlek op vaders wang en de gefronste wenkbrauwen van moeder als ze naar de vader van haar kind kijkt.