Bert Struyvé, Ilja Van Peel en Ine De Volder halen laatste oogst in huidige vorm bij Zeghetmettekst

GEOOGST

8 december 2017 /

Koen Snyers & Zeghetmettekst oogstten weer wat andere dichters zaaiden (lees: schreven). De gedichten van Bert Struyvé, Ilja Van Peel en Ine De Volder halen de decemberoogst. Meteen de laatste editie van de rubriek GEOOGST in de huidige vorm, maar er komt een vervolg.

De decemberoogst werd geselecteerd uit een vijfentwintigtal inzendingen, ingestuurd via de permanente schrijfkans op de website van Azertyfactor en via Zeghetmettekst zelf.  Lees welke gedichten er GEOOGST werden in de decemberoogst.

Ruim een jaar lang en in elf edities oogstten Koen Snyers & Zeghetmettekst telkens drie gedichten of poëtische teksten, ingestuurd door dichters. Zo werden er uit ruim 250 inzendingen in totaal 33 gedichten geselecteerd en in de kijker geplaatst.

Vanaf begin 2018 gooien Koen Snyers & Zeghetmettekst het met de rubriek GEOOGST over een andere boeg. Elke maand of om de twee maanden wordt er een dichter, tekstschrijver of tekstperformer in de kijker gezet, in de vorm van een recensie of een interview.
Wil jij iemand of iemands werk tippen voor de oogst hier? Of wil je zelf geoogst worden? Stuur dan een mailtje naar info@zeghetmettekst.be. Voor recensies is er wel een recensie-exemplaar van de dichtbundel gewenst.