Ga het gesprek aan met Koen Snyers voor de expo ‘Wij zijn breekbaar’

kunstwerk Skyline van Wendy Van Geel

Voor het project ‘Wij zijn breekbaar’ zoekt Koen Snyers mensen die met hem een gesprek willen aangaan over breekbaarheid in het leven. Die gesprekken zullen, samen met de porseleinkunst van Wendy Van Geel, de basis vormen van Koens poëtische teksten voor een expositie die voor het eerst loopt in september 2018.

Eerder dit jaar besloten porseleinkunstenares Wendy Van Geel en dichter-tekstperformer Koen Snyers te gaan samenwerken aan de expositie ‘Wij zijn breekbaar’, die een breekbaar samenspel moet worden van porseleinkunst en poëtiche teksten, met kunstinstallaties in porselein, poëtische teksten op papier en in de vorm van geluidsfragmenten, plus live performances door Koen, met of zonder muzikant.

Wendy en Koen laten zich inspireren door elkaars werk voor deze expositie, maar Koen lanceert nu ook deze oproep: “Hoe breekbaar zijn we? Hoe breekbaar durven we nog zijn in harde tijden? Het zijn vragen die mij wel bezighouden en waarover ik graag een openhartig gesprek aanga met vijf à tien mensen. Graag laat ik me voor het schrijven van nieuwe poëtische teksten mede inspireren door verhalen van mensen.”

Ziet u het zitten om het gesprek met Koen aan te gaan over breekbaarheid in het leven? Contacteer hem dan via info@zeghetmettekst.be.

//

op de foto het kunstwerk Skyline van Wendy Van Geel /