Muzikale vertelling ‘Ik zie mensen’ de komende maanden vijf keer te zien, onder meer in CC Achterolmen Maaseik

vertelling Ik zie mensen

Koen Snyers & Gustav Leo brachten hun muzikale vertelling ‘Ik zie mensen’ intussen drie keer voor publiek. Met vijf nieuwe boekingen voor de komende maanden, onder meer  in CC Achterolmen in Maaseik, begint dit stilaan op een tournée te lijken. Wilt u deze voorstelling in uw huiskamer? Het kan.

Op 3 september brachten Koen & Gustav ‘Ik zie mensen’ in drie delen tijdens Toekoer Festival in Hasselt. “De Herkenrodezaal op de abdijsite was de perfecte locatie voor onze voorstelling”, aldus Koen. “Het was fijn om weer voor een heel aandachtig publiek te kunnen optreden. De lovende reacties achteraf deden uiteraard deugd.”

De komende maanden zal de voorstelling nog vijf keer te zien zijn. “In november en januari is er een optreden ten huize van in Lummen en Zelem, in november een optreden in combinatie met een andere beleving op een voorlopig nog niet vrij te geven locatie, in januari op Toast Literair in Ham en tijdens een cultureel evenement in CC Achterolmen in Maaseik”, vertelt Koen. Dat begint stilaan op een tournée te lijken.

Wilt u ook een gezellige avond met deze muzikale vertelling in uw huiskamer? Dat kan. Contacteer Koen Snyers via info@zeghetmettekst.be.

//

neem een kijkje in de geplande optredens op de agendapagina /