Project ‘Wij zijn breekbaar’: work in progress

kunstwerk Skyline van Wendy Van Geel

14 oktober 2017 /

Het project ‘Wij zijn breekbaar’ van Koen Snyers en porseleinkunstenares Wendy Van Geel is volop in ontwikkeling. Koen is intussen ook gestart met inspirerende gesprekken over breekbaarheid. Waar alle activiteiten moeten toe leiden, wordt meer en meer duidelijk.

Ruim een maand geleden deed Koen een oproep aan mensen om met hem een gesprek aan te gaan over breekbaarheid. Meerdere mensen namen contact op, intussen zijn de eerste gesprekken achter de rug. “Heel boeiend om met mensen in gesprek te gaan over breekbaarheid in hun leven”, vertelt Koen. “Het wordt een mooie uitdaging om me door die gesprekken te laten inspireren voor teksten.”

Samen met Wendy Van Geel werkt Koen naar een expo met poëtische teksten en porseleinkunst toe. Verder werkt hij in het kader van dit project ook aan zijn vierde bundel met poëtische teksten en een nieuwe poëtisch-muzikale vertelling samen met een muzikant. “Voor die poëtisch-muzikale vertelling heb ik toch veel meer een totaalbeleving in gedachten dan bij de vertelling waar ik nu mee toer, maar pas in september 2018 zal het eindresultaat er zijn.”