Zeghetmettekst-audio: ontvang en verspreid luistergedichten van Koen Snyers via WhatsApp

Zeghetmettekst-audio

18 maart 2020 /

Nu het openbare leven stilvalt om het Coronavirus het hoofd te bieden, komt Koen Snyers met iets nieuws: Zeghetmettekst-audio, luistergedichten die via WhatsApp verstuurd worden. Koen doet een warme oproep om je aan te melden, elk audiofragment dat je ontvangt via Whatsapp, mag je via die weg verder verspreiden naar anderen. Zolang de Coronacrisis duurt, is het gratis (een vrije bijdrage mag). Je kan ook al bestellen voor de abonnementsformule achteraf, in dat geval ontvang je automatisch de gratis audiogedichten als aanloop.

Koen geeft tekst en uitleg: “Ik ben steeds op zoek naar nieuwe manieren om mijn teksten bij de mensen te brengen. Er zijn al mijn bundels op papier, er is mijn postkaartenlabel Postbus Z en er zijn mijn muzikale vertellingen. Nu start ik met maandelijkse audiogedichten, om te beginnen met alleen tekst maar na verloop van tijd wellicht met tekst én muziek. En ik kies voor digitale verspreiding via WhatsApp. Ik doe graag een warme oproep om je aan te melden, elk audiogedicht dat je ontvangt via Whatsapp, kan je via die weg verder verspreiden naar wie momenteel wat minder dichtbij is. Zo verspreiden we woorden om te verstillen en tegen de eenzaamheid. Zolang de Coronacrisis duurt, is het gratis, of je mag, geheel vrijblijvend, een vrije bijdrage doen. Je kan ook al bestellen voor een jaarabonnement. Dat gaat van start na de Coronacrisis, maar je ontvangt dan alvast automatisch de gratis audiogedichten als aanloop naar het abonnement. Neem je een jaarabonnement, dan krijg je na de periode van de gratis luistergedichten een jaar lang maandelijks via WhatsApp een audiogedicht van me. En wat meer is, ook als abonnee mag je er andere mensen mee verrassen en het verder verspreiden via WhatsApp.”

//

Zegt het jou wat? Meld je dan aan via een WhatsApp-bericht naar Koen via het nummer +32 497 99 87 35. Vermeld in je bericht waarvoor je je aanmeldt: voor de gratis luistergedichten of voor het jaarabonnement van Zeghetmettekst-audio. In beide gevallen ontvang je eerst de gratis audiogedichten, alleen als abonnee ontvang je na de periode van de gratis audiofragmenten een jaar lang maandelijks een audiogedicht.

Een jaarabonnement op Zeghetmettekst-audio kost 36,00 euro voor 12 audiogedichten. Dat kan je ook bestellen via de webshop van Zeghetmettekst.