Op vraag

Contacteer Koen Snyers & Zeghetmettekst / KAAi collectief

info@zeghetmettekst.be /
+32 497 99 87 35

//

Boek Koen Snyers & Sarah Vaesen (samen KAAi collectief) voor de nieuwe muzikale vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR

Je wordt graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal en muziek? Boek Koen Snyers dan samen met Sarah Vaesen voor de nieuwe muzikale vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR. In deze vertelling eert Koen het breekbare van het leven met een slingerend verhaal dat aarzelt tussen poëzie en proza. Multi-instrumentaliste Sarah Vaesen schept sfeer en omhelst het verhaal met muziek, zang en woord.

Bij voorkeur te boeken als voorstelling in een intiemere setting op culturele podia of evenementen, tijdens vernissages van exposities, voor zakelijke events, voor privéfeesten, in huiskamers of ’s zomers in een tuin. Duur van de vertelling: ongeveer een uur, ook te brengen in twee delen met een pauze ertussenin of als één of meerdere uittreksels eruit.

Deze vertelling is gebaseerd op de nieuwste bundel WIJ ZIJN BREEKBAAR van Koen en gaat in première op donderdag 13 december 2018 in cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik. Een tweede voorstelling vindt plaats op vrijdag 21 december 2018 in Ristorante Italia in Beringen, gekoppeld aan een heerlijk Italiaans diner.

De vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR is de opvolger van de muzikale vertelling IK ZIE MENSEN, waarmee Koen samen met singer-songwriter Staf Nys (Gustav Leo) twaalf keer optrad voor in totaal bijna 1.000 toeschouwers, onder meer tijdens Kunstenfestival Watou, in de bib van Beringen, tijdens Toast Literair Ham, op de Nocturne Atlantikwall in Raversyde, in de cultuurcentra van Leopoldsburg en Maaseik en in vier huiskamers.

//

Jij vraagt, Koen & Zeghetmettekst / KAAi collectief geven antwoord op maat

  • Je hebt interesse in een poëtische performance, voordracht of lezing door Koen, met of zonder interview door een moderator? Pols naar de mogelijkheden.
  • Je wenst KAAi collectief met woord en muziek op een privéfeest, op een uitvaartplechtigheid, op een zakelijk event, op een cultureel podium of evenement, op een vernissage van een expositie, in je huiskamer of in je tuin? Of in combinatie met andere belevingen, zoals culinair genieten of wandelen in de stad of de natuur? Boek KAAi collectief dan voor een voorstelling of performance.
  • Je hebt een poëtisch getinte tekst nodig voor een gelegenheid of een persoon, al dan niet met poëtische performance? Vraag ernaar, Koen schrijft tekst op maat, KAAi collectief performt indien gewenst met woord & muziek.
  • Je wilt poëtische tekst op papier of op een andere drager voor jezelf, een speciale gelegenheid, je zaak of je klanten? Vanuit zijn label Zeghetmettekst bekijkt Koen wat er mogelijk is.
  • Op zoek naar een organisator/presentator van een evenement met poëtische performances? Laat het horen.
  • Je wenst op te treden als dichter, tekstperformer of muzikant op een editie van podium voor woord Zeghetmettekst bij Tarte Tatin in Hasselt? Stel je kandidaat.

//

Bestel via de webshop

Bestel bundels van Koen Snyers en zijn label Zeghetmettekst via de online webshop: webshop.zeghetmettekst.be.
In de online webshop klik je op start, vul je alle velden in en verstuur je je bestelling. Je ontvangt de richtlijnen voor levering/betaling uiterlijk twee dagen na bestelling per e-mail.

De bundels van Koen zijn ook te bestellen in elke boekhandel in Vlaanderen, maar uiteraard steun je Koen als auteur het meest als je rechtstreeks via zijn label bestelt.

//

Foto Koen Snyers & Sarah Vaesen: Celke Eertmans.