Op vraag

Koen Snyers

Contacteer Koen Snyers & Zeghetmettekst

info@zeghetmettekst.be /
+32 497 99 87 35

//

Boek Koen voor de muzikale vertelling IK ZIE MENSEN

Je wordt graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal en muziek? Boek Koen Snyers dan voor de muzikale vertelling IK ZIE MENSEN, die hij brengt samen met singer-songwriter Gustav Leo. Bij voorkeur te boeken als voorstelling in een intiemere setting op culturele podia of evenementen, tijdens vernissages van exposities, voor zakelijke events, voor privéfeesten, in huiskamers of ’s zomers in een tuin.

Met de vertelling IK ZIE MENSEN neemt Koen je mee in een slingerend poëtisch verhaal, waarin de ik-figuur altijd en overal mensen ziet. Het verhaal deint mee op de golven van de sfeerscheppende gitaarmuziek en enkele poëtische songs van Gustav Leo.
Deze vertelling ging in première op 10 februari 2017 in het cultureel centrum van Leopoldsburg, meteen ook de lancering van Koens derde bundel. Begin maart 2018 stond de teller van Koen & Gustav op acht optredens, in totaal voor 400 toeschouwers.
Duur van de vertelling: ruim een uur, ook te brengen in twee delen met een pauze ertussenin of als een of meerdere uittreksels eruit.

//

Jij vraagt, Koen & Zeghetmettekst geven antwoord op maat

  • Je hebt interesse in een poëtische performance, voordracht of lezing door Koen, met of zonder interview door een moderator? Pols naar de mogelijkheden.
  • Je wenst Koen met teksten en/of muziek op een privéfeest, op een uitvaartplechtigheid, op een zakelijk event, op een cultureel podium of evenement, op een vernissage van een expositie, in je huiskamer of in je tuin? Of in combinatie met andere belevingen, zoals culinair genieten of wandelen in de stad of de natuur? Boek Koen dan met of zonder muzikant.
  • Je hebt een poëtisch getinte tekst nodig voor een gelegenheid of een persoon, al dan niet met poëtische performance? Vraag ernaar.
  • Je wilt poëtische tekst op papier of op een andere drager voor jezelf, een speciale gelegenheid, je zaak of je klanten? Contacteer Koen dan om te bekijken wat er mogelijk is.
  • Op zoek naar een organisator/presentator van een evenement met poëtische performances? Laat het horen.
  • Je wenst op te treden als dichter, tekstperformer of muzikant op een editie van podium voor woord Zeghetmettekst bij Tarte Tatin in Hasselt? Stel je kandidaat.

//

Bestel via de webshop

Bestel boeken of poëtische wenskaarten van Koen Snyers en zijn label Zeghetmettekst via de online webshop: webshop.zeghetmettekst.be.
In de online webshop klik je op start, vul je alle velden in en verstuur je je bestelling. Je ontvangt de richtlijnen voor levering/betaling uiterlijk twee dagen na bestelling per e-mail.

De boeken van Koen zijn ook te verkrijgen bij Malpertuis (Genk), Poëziecentrum (Gent), Boekarest (Leuven) en De Groene Waterman (Antwerpen).