Op vraag

Koen Snyers

Contacteer Koen Snyers aka Zeg het met tekst

info@zeghetmettekst.be /
+32 497 99 87 35

//

Boek Koen Snyers & Sarah Vaesen voor de muzikale vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR

Je wordt graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal en muziek? Boek Koen dan samen met Sarah Vaesen voor de muzikale vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR. In deze vertelling eert hij het breekbare van het leven met een slingerend, poëtisch verhaal. Multi-instrumentaliste Sarah Vaesen schept sfeer en omhelst het verhaal met muziek, zang en woord.

Bij voorkeur te boeken als voorstelling in een intiemere setting op culturele podia of evenementen, tijdens vernissages van exposities, voor zakelijke events, voor privéfeesten, in huiskamers of ‘s zomers in een tuin. Duur van de vertelling: bijna een uur, ook te brengen als één of meerdere uittreksels eruit.

Deze vertelling, die gebaseerd is op Koens bundel WIJ ZIJN BREEKBAAR ging in première op donderdag 13 december 2018 in cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik. Tussen december 2018 en februari 2020 brachten Koen & Sarah de voorstelling veertien keer voor publiek, in totaal voor bijna 700 toeschouwers, onder meer in de cultuurcentra van Peer, Beringen, Maaseik en Zutendaal, tijdens Toast Literair in Tessenderlo en tijdens Stadsfestival Damme. Als er nieuwe speeldata zijn, vind je die terug op de agendapagina.
Na de première zei CC-directeur Laurens Leurs dit over de voorstelling: “In een voorstelling die boeit van begin tot eind, schuiven de poëtische teksten en de muziek als een organisch geheel in elkaar. Koen Snyers draagt zijn slingerend, poëtisch verhaal op een natuurlijke manier voor. Het verhaal wordt overgoten met de knappe, engelachtige muzikale toetsen van Sarah Vaesen. Net op het moment dat je overmand dreigt te raken door het woord, slaat de balans in de richting van de knap gebrachte muziek en net als die muziek je iets te ver dreigt af te drijven in de muzikale vijver, zet het woord je weer voor je verantwoordelijkheid om bij de les te blijven. Met andere woorden, dit is een voorstelling die perfect in balans is. Een aanrader voor iedere meerwaardezoeker!”

De vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR is de opvolger van de muzikale vertelling IK ZIE MENSEN, waarmee Koen samen met singer-songwriter Staf Nys (Gustav Leo) twaalf keer optrad voor in totaal bijna 1.000 toeschouwers, onder meer tijdens Kunstenfestival Watou, in de bib van Beringen, tijdens Toast Literair Ham, op de Nocturne Atlantikwall in Raversyde, in de cultuurcentra van Leopoldsburg en Maaseik en in vier huiskamers.

//

Jij vraagt, Koen (aka Zeg het met tekst) geeft antwoord op maat

  • Je hebt interesse in een poëtische performance, voordracht of lezing door Koen, met of zonder interview door een moderator? Pols naar de mogelijkheden.
  • Je wenst Koen met woord, klank & muziek op een privéfeest, op een uitvaartplechtigheid, op een zakelijk event, op een cultureel podium of evenement, op een vernissage van een expositie, in je huiskamer of in je tuin? Of in combinatie met andere belevingen, zoals culinair genieten of wandelen in de stad of de natuur? Boek hem dan, al dan niet vergezeld van Sarah Vaesen of Jana Schoefs, voor een voorstelling of performance.
  • Je hebt een poëtisch getinte tekst nodig voor een gelegenheid of een persoon, al dan niet met poëtische performance? Vraag ernaar, Koen schrijft tekst op maat, hij performt indien gewenst met of zonder Sarah Vaesen of Jana Schoefs, met woord, klank & muziek.
  • Je wilt poëtische tekst op papier of op een andere drager voor jezelf, een speciale gelegenheid, je zaak of je klanten? Vanuit zijn label Zeg het met tekst bekijkt Koen wat er mogelijk is.
  • Wil je iemand voor de begeleiding van workshops (ultra)kort verhalend en poëtisch schrijven? Wil je deelnemen aan het aanbod dat Zeghetmettekst op dit vlak organiseert? Wil je individuele coaching rond (ultra)kort verhalend en poëtisch schrijven? Koen werkt graag een aanbod op maat uit.

//

Bestel via het bestelformulier van de webshop

Bestel de bundels en andere poëzieproducten van Koen Snyers en zijn label Zeg het met tekst via de online webshop.
Koens bundels zijn ook te bestellen in elke boekhandel in Vlaanderen, maar uiteraard steun je hem als auteur het meest als je rechtstreeks via zijn label bestelt.