Project ‘Wij zijn breekbaar’: work in progress

Het project ‘Wij zijn breekbaar’ van Koen Snyers en porseleinkunstenares Wendy Van Geel is volop in ontwikkeling. Koen is intussen ook gestart met inspirerende gesprekken over breekbaarheid. Waar alle activiteiten moeten toe leiden, wordt meer en meer duidelijk.

Vanaf nu gratis verzending binnen België bij bestelling van één dichtbundel in online webshop

Zeghetmettekst stapt in de online webshop over naar nieuwe tarieven voor de verzending van bestelde dichtbundels. Het goede nieuws is onder meer dat bij één bestelde dichtbundel de verzending naar een adres in België altijd gratis is. “De verzendingskosten mogen geen drempel zijn voor wie één dichtbundel wenst te bestellen”, geeft Koen Snyers uitleg bij deze beslissing.

Koen Snyers werkt samen met porseleinkunstenares Wendy Van Geel aan een expositie

Koen Snyers brengt zijn poëtische teksten al langer in verbinding met andere kunstvormen. Er is al de samenwerking met de muzikanten Marjoke Swinnen en Gustav Leo voor zijn poëtisch-muzikale vertellingen. Nu gaat Koen ook samenwerken met porseleinkunstenares Wendy Van Geel. De samenwerking moet uitmonden in de expositie ‘Wij zijn breekbaar’, die voor het eerst zal lopen in september 2018.

Koen Snyers & Zeghetmettekst slaan een nieuwe weg in

Vanaf nu varen Koen Snyers & Zeghetmettekst een ietwat andere koers. Zeghetmettekst blijft vier keer per jaar actief als podium voor woord met een streep muziek in Hasselt, maar verder wordt Zeghetmettekst vooral Koens eigen huis voor poëtische tekst. Wat dat precies betekent, vertelt hij zelf.

Vier gedichten opgenomen in online tijdschrift De Vallei

Vier gedichten van Koen Snyers werden opgenomen in de novembereditie van het online tijdschrift voor beeldende kunst, poëzie en proza De Vallei. Het gaat om de gedichten ‘Punt’, ‘Tafelmanieren’, ‘Hemelsblauw’ en ‘Wacht’. Verder ook nog werk van andere dichters: Shari Van Goethem, Kees Godefrooij, Katelijne Brouwer en Hava Guveli. Bekijk editie 35 van het tijdschrift online.