/ u vraagt

Contacteer Koen Snyers & Zeghetmettekst

info@zeghetmettekst.be /
+32 497 99 87 35

//

Boek Koen voor een poëtisch-muzikale voorstelling

U wordt graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal en muziek? Boek Koen dan voor één van zijn twee poëtisch-muzikale vertellingen. Bij voorkeur te boeken als voorstelling in een intiemere setting op een cultureel podium, in een huiskamer of ’s zomers in een tuin.

 • De vertelling ‘Onderweg naar hier en later’, gebaseerd op zijn debuutbundel, brengt Koen samen met fluitiste Marjoke Swinnen. Ze traden er vijf keer mee op in 2015-2016, onder meer mee tijdens Kunstenfestival Watou in de zomer van 2016.
  Duur van de vertelling: ongeveer vijfenveertig minuten.
 • De vertelling ‘Ik zie mensen’ brengt Koen samen met gitarist Gustav Leo. Deze vertelling ging in première op 10 februari 2017 in het cultureel centrum van Leopoldsburg, meteen ook de lancering van Koens derde dichtbundel. Met deze voorstelling toeren Koen & Gustav langs culturele podia en huiskamers.
  Duur van de vertelling: ruim een uur.

//

U vraagt, Koen & Zeghetmettekst geven antwoord

 • U heeft interesse in een poëtische performance, voordracht of lezing door Koen, met of zonder interview door een moderator? Pols naar de mogelijkheden.
 • U wenst een schone avond met poëtische teksten en/of muziek in uw eigen huiskamer of tuin? Boek Koen met of zonder muzikant voor een huiskamer- of tuinoptreden.
 • U heeft een poëtisch getinte tekst nodig voor een gelegenheid of een persoon, al dan niet met poëtische performance? Vraag ernaar.
 • U wilt op een poëtische manier aan de slag rond woorden, zinnen en tekst met volwassenen of jongvolwassenen? Boek Koen voor één of meer poëzieworkshops.
 • Heeft u een vraag of ideeën om samen te werken rond alles wat met de plek van poëtische tekst in de samenleving te maken heeft? Laat het horen.
 • U wilt poëtische tekst op een andere drager dan papier? Contacteer Koen dan om te bekijken wat er mogelijk is.
 • U wenst op te treden als dichter, tekstperformer of muzikant op een editie van podium voor woord Zeghetmettekst bij Tarte Tatin in Hasselt? Stel u kandidaat.

//

Bestel een boek van Koen via de webshop

Bestel boeken van Koen Snyers via de online webshop van Koen Snyers & Zeghetmettekst: webshop.zeghetmettekst.be.
In de online webshop klikt u op start, vult u alle velden in en verstuurt u uw bestelling. U ontvangt de richtlijnen voor levering/betaling uiterlijk twee dagen na bestelling per e-mail.