Zeghetmettekst-audio: luistergedichten van Koen Snyers via WhatsApp

Zeghetmettekst-audio

Een maandelijks luistergedicht van Koen Snyers aka Zeghetmettekst via WhatsApp, om te beginnen met alleen tekst maar na verloop van tijd wellicht met tekst én muziek: dat is het concept van Zeghetmettekst-audio. Neem je een jaarabonnement, dan krijg je een jaar lang maandelijks een audiogedicht via WhatsApp toegestuurd. En wat meer is, als abonnee staat het je vrij er andere mensen mee te verrassen en het verder te verspreiden via WhatsApp.

Zegt het jou wat? Neem dan een jaarabonnement op Zeghetmettekst-audio. De kostprijs bedraagt 36,00 euro voor 12 audiogedichten.

Let op: het abonnement gaat pas na de Coronacrisis van start. We nemen een gratis aanloop met Zeghetmettekst-audio tijdens de Coronacrisis. Als betalend abonnee geniet je mee van die gratis aanloop. Daarover lees je meer in dit nieuwsbericht.

Bestellen van het abonnement kan via de webshop van Zeghetmettekst of via een WhatsApp-bericht naar Koen via het nummer +32 497 99 87 35 (met vermelding dat je een abonnement wenst op Zeghetmettekst-audio).