Neem een jaarabonnement op Postbus Z of bestel een set van de eerste vijf postkaarten van Postbus Z

Postbus Z

Word jij graag een jaar lang maandelijks verrast met een poëtische postkaart in je brievenbus? Verras je graag zelf elke maand iemand met zo’n postkaart? Neem dan een jaarabonnement op Postbus Z, het nieuwe postkaartenlabel van Zeghetmettekst. Wil je geen jaarabonnement, maar wel een set van de eerste vijf postkaarten van Postbus Z? Ook dat kan.

Als je je abonneert, krijg je een jaar lang maandelijks een postkaart met een poëtische tekst van Postbus Z in je brievenbus. Telkens in twee exemplaren, op natuurkarton: één voor jezelf, één om op te sturen of cadeau te doen. In totaal dus twaalf keer twee postkaarten, en dat voor de jaarprijs van 60,00 euro. Welke poëtische teksten op de postkaarten zullen staan? Dat blijft uiteraard een verrassing …

Wil je liever geen jaarabonnement, maar wel een set van de eerste vijf poëtische postkaarten van Postbus Z? Ook dat kan. Voor de prijs van 12,50 euro wordt de set van vijf postkaarten per post naar je opgestuurd.

Bestel jouw poëtisch jaarabonnement op Postbus Z of een set van vijf postkaarten van Postbus Z via de webshop van Zeghetmettekst.