Neem een jaarabonnement op of bestel een set postkaarten van Postbus Z

Postbus Z

Word jij graag een jaar lang maandelijks verrast met een poëtische postkaart in je brievenbus? Verras je graag zelf elke maand iemand met zo’n postkaart? Neem dan een jaarabonnement op Postbus Z, het nieuwe postkaartenlabel van Zeg het met tekst. Wil je geen jaarabonnement, maar wel een set postkaarten van Postbus Z? Ook dat kan.

Als je je abonneert, krijg je een jaar lang maandelijks een postkaart met een poëtische tekst van Postbus Z in je brievenbus. Telkens in twee exemplaren, op natuurkarton: één voor jezelf, één om op te sturen of cadeau te doen. In totaal dus twaalf keer twee postkaarten, en dat voor de jaarprijs van 60,00 euro. Welke poëtische teksten op de postkaarten zullen staan? Dat blijft uiteraard een verrassing.

Wil je liever geen jaarabonnement, maar wel een set poëtische postkaarten van Postbus Z? Ook dat kan. Voor de prijs van 15,00 euro wordt een set van zeven verschillende poëtische postkaarten per post naar je opgestuurd.

Bestel jouw poëtisch jaarabonnement op Postbus Z of een set postkaarten van Postbus Z via de webshop van Zeg het met tekst.